Standard - 250, 500, 1000, 1500g

Legg i ønskelisten
Pris
Fra kr 109,00
Standard - 250, 500, 1000, 1500g

 

 

Gi dummyen et personlig preg med navn på hund, kennel, bedriftslogo, silhuett m.m.

Velg mellom flere skrifttyper. Størrelsen på trykket avhenger av størrelsen på dummyen, og skrifttype og antall bokstaver/tall. Du kan kun trykke på canvasdummyer, husk å tenke på fargekombinasjon på trykket mot canvasdummyen.   

  • Det er mulig å få trykk på to sider, med forskjellige kombinasjoner av tekst og silhuetter.
  • Vær oppmerksom på at alt trykk leveres kun ensfarget.

Trykket sitter godt og oppfyller kravene i henhold til OEKO-TEX® standard 100, og inneholder ikke allergener eller skadelige stoffer. Slitestyrken er meget høy og trykket tåler vask opp til 60 ° C.

 

Hundeklubber eller bedrifter

Ved å trykke din logo eller tekst på våre dummyer, har du god mulighet til å profilere din bedrift eller arrangement/samling m.m.

Logofiler ønsker vi i originalformat, som såkalt vektorfiler. Filer som *.eps, *.ai, *.cdr er oftest vektorfiler. Leveres noe annet må den ikke være mindre enn 300 kB. Logo sendes til epost –kontakt@uthuse.no. Merk mailen med ordrenummer og navn.

Ved trykking av større opplag, kontakt oss for spesialpris.  

Har du spesielle ønsker utover dette, send oss en mail på kontakt@uthuse.no eller ring oss.

 

SKU
Standard-dummy
På lager

Serien med standard dummyer leveres i 250, 500, 1000 og 1500 gram

Takket være kortere og avrundet kropp er det lett å lære hunden riktig grep i midten. Dummyene i standardserien er lette å kaste takket være det ergonomisk designede kastehåndtaket. 

Dummyene er laget av høykvalitets holdbare materialer. Hvis du ønsker å gjøre treningen mer reelt, anbefaler vi at du kan benytte vår "Viltvitring/duft"

 

Standard dummyen på 250 gram er spesielt designet for de ungehundene

Den er perfekt for valper og unge hunder. Takket være kortere og avrundet kropp er det lett å lære hunden riktig grep i midten. Lett å kaste takket være det ergonomisk designede kastehåndtaket. 

Standard dummyen på 500 gram er vektklassen som er den vanligst treningsdummyen.

Takket være kortere og avrundet kropp er det lett å lære hunden riktig grep i midten. Lett å kaste takket være det ergonomisk designede kastehåndtaket. 

Standard dummyen på 1000 gram er dummy som gjerne brukes for forberedelser før jakt og lignende.

 

Standard dummyen på 1500 gram har samme formen som en standard 500 gram, men den er fylt med sand så den er mye tyngre. Den brukes hovedsakelig i trening for korrekt henting og hold av dummy når du vil at hunden din skal bli vant til å hente høyere vekter.(denne leveres kun i grønn og oransje)

Dummyene er laget av høykvalitets holdbare materiale. 

Hvis du ønsker å gjøre treningen mer reelt, anbefaler vi at du kan benytte vår "Viltvitring/duft"

  • Vekt: 250, 500, 1000 eller 1500 gram
  • 250 gram: ca.19 x 6 cm
  • 500 gram: ca.25,5 x 7 cm 
  • 1000 gram: ca.33 x 6 cm 
  • 1500 gram: ca. 26 x 7,5 cm
  • Material: 100 % sterk canvas.

 

Sikkerhetstips!

Er du ny med denne slags hundetrening, oppfordrer vi at du er forsiktig. Disse trening verktøyene er ikke leketøy, og er ikke ment for og dra og leke med. En dummy erstatter treningsvilt og dens formål er å trene apportering og jaktpraksis. Det er viktig at du ikke lar hunden din være uten tilsyn med dummyen, og du bør ikke la hunden din tygge på dummyen.

Skulle dummyen være fuktig/våt etter trening, la de lufttørke fritt, ikke la de ligge i direkte sollys. Det anbefales å lagre treningsdummyene på et tørt sted.

 
For å unngå mulig skader på selv eller din hund, bør du starte med å sjekke treningsutstyret før trening/regelmessig. Skulle det være noen form for skade på utstyret, bør du ta en vurdering om du kan bruke det, eller om det bør kastes.

 

Din norske spesialbutikk på nett. Vil du ha oss her i morgen, bruk oss i dag!