Historien om oss!

Uthuse AS er en ledende frittstående Norsk Importør, distributør og nettbutikkdriver. Uthuse AS startet opp januar 2012, siden den gang har vi levert varer til våre kunder i nettbutikkene våre. Samt til kommuner, flyplasser, bedrifter som for eksempel skadedyrselskaper, vaktmesterselskaper, jakt, fiske og dyrebutikker med mer.

Vi har som mål å tilby våre kunder og bedriftskunder et bredt utvalg av spesialutstyr til fuglejakt, jakttrening av hund, eller skremming av fugler.

Produktene vi tilbyr er håndplukket fra flere av verdens ledende og anerkjente produsenter. Vi har lang erfaring og høy kunnskap om produsentene og produktene deres. Hos oss finner du produkter med høy kvalitet fra ledende produsenter, og produkter fra produsenter som leverer til en god pris/nytte.

Siden vi har valgt å lagerføre de fleste varene i vårt sortiment, har vi en god leveringsdyktighet og rask service for våre kunder. Det finnes unntak på spesialvarer og bestillingsvarer, disse varene sendes så fort vi har mottatt de fra produsenten.

 

Vi arbeider kontinuerlig med å finne nye produkter og forbedre sortimentet. Kontakt oss dersom du kjenner til et produkt du synes vi bør selge!

 

Vår filosofi er gjenbruk er velbrukt, så vi bruker det meste av all emballasje vi får varer i/med om igjen. Det meste av våre utstillingsutstyr som vi bruker på lagret vårt og messer du møter oss på er gjenbrukt.  

 

FIRMAINFORMASJON

Firmanavn: Uthuse AS

Nettadresser til våre nettbutikker: uthuse.no, fuglejegern.no, jakttrening.no & skadedyrsikring.no     

Showrom og lager: Bregneveien 4, 2007 Kjeller
Postadresse: Postboks 147, 2001 Lillestrøm

E-post: kontakt@uthuse.no

Telefonnummer: (+47) 47 88 30 00
Organisasjonsnummer: NO 997 834 690 MVA

Daglig leder & eier: Jan Roar Uthus

  

 

OM KOPIRETTIGHETER OG ÅNDSVERKSLOVEN

Uthuse AS bruker betydelige ressurser på å skrive artikler og tekster på dette nettstedet. Vi står også for mye av grafikken og bildematerialet selv – også produktbilder og bilder av produktene i bruk. Alt annet bildemateriale er vi gitt tillatelse av importører/distributører/produsenter til å bruke. All kopiering av tekst og opphavs beskyttede bilder fra vårt nettsted er å anse som et brudd på åndsverksloven og vil bli håndtert deretter. Det kreves skriftlig samtykke fra Uthuse AS om det skal kopieres noe fra våre nettsteder.

 

Din norske spesialbutikk på nett. Vil du ha oss her i morgen, bruk oss i dag!