I-DOG hundeselen Comfort TREK

Legg i ønskelisten
Pris
Fra kr 1 149,00
I-DOG hundeselen Comfort TREK

SKU
I-DOG Comfort Trek
På lager

I-DOG hundeselen Comfort Trek

Hundeselen Comfort Trek fra I-Dog er ideell for sportsaktiviteter som fotturer eller turgåing. Den oppfyller de høyeste standardene for komfort og letthet. hundeselen bruker formen til en trekksele og gir den ubestridelige fordelen av å være individuelt justerbar på nøkkelpunkter, slik at den tilpasser seg perfekt til hundens anatomi. Hundeselen er derfor veldig behagelig for hunden og egner seg for turer og fotturer. For intensive sportsaktiviteter og bruk i konkurranse, derimot, anbefaler I-Dog ONE- eller ALM-serien.

Trek serien`s Hundekløv

Spesielle festepunkter lar deg feste Comfort Trek kløv hunderyggsekken, tilgjengelig som ekstrautstyr.

 

Egenskaper:

Frontfestering: Comfort Trek-hundeselen har en trekkring foran som lar deg gå tur med hunden din uten å måtte trekke i båndet. Den fremre trekkringen brukes ofte i hundetrening - den lar deg enkelt kontrollere hundens spor.

Ryggfestering: En annen ring på baksiden lar deg feste en snor eller trekkline for ekstra bevegelsesfrihet for hunden din.

Festepunkter for kløv: Comfort Trek serien finnes det Kløv som ekstrautstyr. Kløven kan enkelt festes til de spesielle krokene. Dette gjør at hunden kan bære sitt eget vann, mat eller tilbehør uten å være begrenset i komforten.

Ergonomisk gripehåndtak: Et ergonomisk håndtak på toppen av selen gjør at hunden lett kan guides når det trengs eller holdes fast i en nødssituasjon.

Avtakbar trekkstropp: Vil du ta med hunden din på en løpetur? Comfort Trek-selen er utstyrt med et trekksystem plassert på begge sider av selen. Du kan henge et hundebånd eller et trekkbånd fra denne fritt justerbare stroppen, som også kan tas av.

Ytterstoff: polyester. Selen har et ekstremt motstandsdyktig ytterstoff i polyester.

Reflekskantstripe: En reflekterende stripe er innlemmet i kanten av selen for å gjøre den synlig om natten under vanskelige lysforhold.

Flere justeringsstropper: Hundeselen gir ekstrem komfort til hunden din takket være de justerbare stroppene som er festet til hele selen. De gir en perfekt passform og støtter hundens kroppsform for ikke å forstyrre bevegelsene i hverdagen og sporten.

Nakkejustering: Selen kan justeres på begge sider av halsen for å passe størrelsen på hundens hals.

Magejustering: Trekkselen har en andre justering som lar deg justere den ventrale delen, slik at selens stropper er plassert i nivå med hundens ribbein og unngår at selen vrider seg på grunn av hundens bevegelser.

Sidejustering: Selen har en tredje justering som gjør at sideforbindelsen mellom den ventrale delen av selen og den øvre delen av nakken kan finjusteres slik at spenningen mellom stroppene som forbinder den nedre delen av nakken og de på overdelen en del av halsen er omtrent den samme.

Myke plastspenner: Justeringsspenner i myk plast forhindrer fysisk ubehag og gjør at selen lett kan tas på.

Lett: Avhengig av størrelsen veier selen kun mellom 350 og 500 gram.

 

Ytterligere merknader:

Pleie: Selen kan rengjøres for hånd med såpevann. Det anbefales ikke å bruke vaskemaskin.

Dimensjonering: Hvis hundens halsomkrets er på grensen mellom to størrelser, anbefales det å velge den mindre størrelsen.

 

Størrelsesvalg:

Størrelsen på selen måles med et målebånd nederst på halsen og på brystet om mulig. På bildet er A brystkassen, B er halsomkretsen og C er posisjonen til kragen. Velg størrelsen på selen ved å måle A som vist på bildet.

Ved måling av omkretsen av brystet skal det måles på det bredeste punktet. Hvis målingen av hundens brystomkrets er mellom to størrelser, er det bedre å velge den mindre størrelsen.

Din norske spesialbutikk på nett. Vil du ha oss her i morgen, bruk oss i dag!