Valg av hundefløyte, hvilken frekvens bør du velge?

Valg av hundefløyte, hvilken frekvens bør du velge?
Mer fra denne forfatteren

Valg av hundefløyte, hvilken frekvens bør du velge?

Hvilken hundefløyte, med hvilken frekvens bør du velge til din hund?

Her hos oss har vi et stort antall forskjellige hundefløyter fra Markedslederen ACME fra England. Dette er verdens største og eldste produsent av fløyter. Vi prøver her nå å beskrive fløytene litt mer i detalj, slik at valget skal bli lettere for deg.

Å velge den perfekte hundefløyten til din familie eller jakthund er nøkkelen til å legge til rette for jevn opplæring. Som med mennesker er det ingen to hunder som er helt like, dette kan gjøre det litt utfordrende å velge riktig fløyte til å trene med. Selvfølgelig er det avgjørende med nivået hunden din trenes opp til med hvor mye tid du investerer i trening,

Det er en flere ting som kan hjelpe deg med å velge riktig fløyte første gang, som hunderasen og hva slags trening du skal gjøre med hunden din.

ACME sine fløyter er frekvensstandardisert og alle de forskjellige numrene fløyene har, er forskjellige toner/frekvenser.

Fra sitt omfattende utvalg, representerer modellene 210,5 og 211,5 de mest populære fløytene. Disse to fløytene er visuelt identiske - den eneste forskjellen mellom de er tonehøyden. Lyden som produseres av disse fløyene er "konstant" - de inneholder ikke en " liten spesiallaget perle " som ville skapt en "rullende" lyd.

ACME No: 210.5 er utviklet for å lage ekstremt høy tone og bære lyden langt, noe som gjør den spesielt godt egnet til de forskjellige spaniel-rasene. Men dette er også en utmerket allsidig hundefløyte for kontroll i forskjellige avstander av alle typer hunder. Denne fløyten lyder med en frekvens på 6200Hz, som er effektiv opptil 90m under ideelle forhold.

ACME No: 211.5 har en litt lavere tonehøyde enn 210,5 selv om det er menneskelig øre nesten ikke klare og skille forskjellen. ACME 211,5 er utviklet og passer spesielt godt til alle de forskjellige retrieverraser. Denne fløyten er også er en utmerket allsidig hundefløyte for kontroll i forskjellige avstander av alle typer hunder. ACME 211,5 er spesiallaget for og høres på en frekvens på 5700Hz som kan bli hørt av hunden din på avstander opptil 1,5 km avhengig av værforhold og terreng.

Som et ledd i deres popularitet, er det interessant å merke seg at ACME produserer disse to fløytene (210,5 og 211,5) i et bredt spekter av farger. Av sine andre fløyter produseres bare noen få i flere farger.


ACME no: 210 er en annen fløyte som seer forvekslende lik ut som 210,5 & 211,5.

Den store forskjellen er at 210 inneholder en " liten spesiallaget perle ", Denne lille perlen gir en trillende/rullende lyd når du blåser. På et litt høyere nivå av trening, kan denne fløyten på grunn av sine fordeler fint brukes sammen med en 210,5 eller 211,5 for å imøtekomme et bredere spekter av instruksjoner.

I prinsippet er det ingenting galt med å ha en fløyte som gir en "rullende" lyd; Det virker som om en del hundetrenere generelt er mer tilbøyelig til dette. Men uansett er en av hovedgrunnen til å ha mer suksess, en fløyte som gir en "konstant" lyd.

ACME No: 212 er fløyten som kan visuelt identifiseres som forskjellig fra de andre ACME plastfløytene, denne er også målbart kortere. Denne fløyten er spesialdesignet på 5200Hz som gjør at lyden er nøyaktig og går langt. Fløyten holder sin tonehøyde og frekvens uansett hvor hard du blåser, lyden bærer igjennom tykk skog. Dette gjør det enklere for deg å kommunisere effektivt med din hund.

Denne fløyten er spesielt nøyaktig over avstander og fungerer veldig bra til raser som pointere, settere, retrievere og de fleste terrier raser.


ACME Thunder er en klassiskmodell som gir et rullendelydbilde. Dette er fløyten som blir benyttet av mange forskjellige som hundetrenere.

ACME No: 660 er muligens den største bestselgeren av fløyten av all tid, lett å blåse, liten, høy tone 117dBA og høylytt. Denne fløyten brukes av mange forskjellige som hundetrenere.

ACME Tornado 2000, går for å være fløyten som kan lage verdens høyeste tone! Den ekstra høye frekvensen til Tornado 2000 når høyder som ikke er nådd av andre fløyter. Bruksområde dommerfløyte (UEFA-godkjent), hundetrening ++

Denne fløyten har tre kammer, to kammer lager to ultra-høye frekvenser som slår igjennom alt av bakgrunnsstøy i nærheten og et kammer som lager en lav frekvens lyd som høres på lange distanser. Alle samtidig!

Ultra høy tonehøyde, veldig høyt, stor fløyte i alle forstand, 125dBA.


ACME no: 535 – Den stille hundefløyten

Selv om denne fløyten faktisk heter 'Acme Silent Dog Whistle', finnes det ingen fløyte som er helt stille. Denne fløyten jobber bare på en lavere frekvens enn hva de fleste av oss lettere fanger opp. Hva hunden din hører er langt høyere og lyden kan reise opp til fantastisk 1,5 km.

Fløyten er designet med en spesial-luftkanal som er den som produserer frekvensen tett kontrollert. Justerbar gjennom et bredt spekter av frekvenser. Ved hjelp av en skruestempelmekanisme, kan du justere banen til den er på optimal tonehøyde for en bestemt hund, noe som gjør den til en mest allsidig fløyte som kan brukes med alle raser.

En enkel bruker veiledning leveres med hver 535 som gir enkle instruksjoner om å justere fløyten og trene hunden din. Produsert av solid messing 535 er den ultimate hund trening fløyten.

 

Dobbelttone (Totonet) kombinasjonsfløyte

Populære fløyter er også de totonnede for og kun ha en enkel fløyte og forholde seg til.

De mest populære dobbeltone fløytene er ACME 642 & & 643

ACME no.642 er en totonet fløyte hvor den ene delen består av fløyten ACME 211,5 og den andre en ACME no: 660

ACME no.643 er en totonet fløyte hvor den ene delen består av fløyten ACME 210,5 og den andre en ACME no: 660


Ellers har du ACME 640 og & 641 Unikt designet fløyte som kombinerer den berømte ACME triller-lyden med høy tonehøyde. Hvor den ene delen inneholder en perle og den andre er uten. Den store forskjellen mellom 640 (90mm) og 641 (60mm) disse er størrelsen.

 

Shepherds 'fløyte munnstilling

Gjeterfløyten - Shepherds 'Sheepdog Whistle Instruksjoner

Plasser fløyten i munnen med den buede åpne kanten vendt utover hvilende på din tunge.

Form munnen på en slik måte at du skaper et rom/plass under fløyten. Den bakredelen av fløyten vil sitter på baksiden av tungen.

Blås å ved og variere blåsingen, du vil lage/skape forskjellige lyder

For å skape et enda bredere spekter av lyder, flytt tungen opp og ned, og redusere og utvide gapet under fløyten.

NB. Hvis du legger tungen mot det nedre hullet, vil fløyten bli stille. Det spiller ingen rolle hvilken vei fløyten er plassert.

Denne fløyten vil kreve noen få tester/øvelser før du får en lyd, men når lydene oppnås, er det enkelt å blåse.

 

4 years ago

Din norske spesialbutikk på nett. Vil du ha oss her i morgen, bruk oss i dag!