Basic dummy 250 gr eller 500 gr

Legg i ønskelisten
Pris
Fra kr 99,00
Basic dummy 250 gr eller 500 gr

Gi dummyen et personlig preg med navn på hund, kennel, bedriftslogo, silhuett m.m.

Velg mellom flere skrifttyper. Størrelsen på trykket avhenger av størrelsen på dummyen, og skrifttype og antall bokstaver/tall. Du kan kun trykke på canvasdummyer, husk å tenke på fargekombinasjon på trykket mot canvasdummyen.   

  • Det er mulig å få trykk på to sider, med forskjellige kombinasjoner av tekst og silhuetter.
  • Vær oppmerksom på at alt trykk leveres kun ensfarget.

Trykket sitter godt og oppfyller kravene i henhold til OEKO-TEX® standard 100, og inneholder ikke allergener eller skadelige stoffer. Slitestyrken er meget høy og trykket tåler vask opp til 60 ° C.

 

Hundeklubber eller bedrifter

Ved å trykke din logo eller tekst på våre dummyer, har du god mulighet til å profilere din bedrift eller arrangement/samling m.m.

Logofiler ønsker vi i originalformat, som såkalt vektorfiler. Filer som *.eps, *.ai, *.cdr er oftest vektorfiler. Leveres noe annet må den ikke være mindre enn 300 kB. Logo sendes til epost –kontakt@uthuse.no. Merk mailen med ordrenummer og navn.

Ved trykking av større opplag, kontakt oss for spesialpris.  

Har du spesielle ønsker utover dette, send oss en mail på kontakt@uthuse.no eller ring oss.

 

SKU
Basicdummy
På lager

Basic serien er en dummyserie som er utviklet uten kastehåndtak.

Basic dummyen leveres i to størrelser 250 og 500 gram. Disse dummyene er perfekt for unge hunder eller for hunder med feil grep på dummy. Dummyen er laget uten kastehåndtak og kastetau, har kortere og rund kropp, så den oppfordrer til et mer riktig grep uten at hunden leker med håndtaket og kastesnoren

Takket være Basic dummy serien er overgangen til standardserien med dummyer som har håndtak og kastesnøre enklere.  

Hvis du ønsker å gjøre treningen mer reelt, anbefaler vi at du kan benytte vår "Viltvitring/duft".  

  • Vekt: 250 eller 500 gram
  • 250 gram: ca.17 x 6 cm
  • 500 gram: ca.24 x 7 cm 
  • Material: 100 % sterk canvas.

Basic dummyen er en kvalitetsdummy som kan holde i mange hvis du tar vare på den.

Sikkerhetstips!

Er du ny med denne slags hundetrening, oppfordrer vi at du er forsiktig. Disse trening verktøyene er ikke leketøy, og er ikke ment for og dra og leke med. En dummy erstatter treningsvilt og dens formål er å trene apportering og jaktpraksis. Det er viktig at du ikke lar hunden din være uten tilsyn med dummyen, og du bør ikke la hunden din tygge på dummyen.

Skulle dummyen være fuktig/våt etter trening, la de lufttørke fritt, ikke la de ligge i direkte sollys. Det anbefales å lagre treningsdummyene på et tørt sted.

For å unngå mulig skader på selv eller din hund, bør du starte med å sjekke treningsutstyret før trening/regelmessig. Skulle det være noen form for skade på utstyret, bør du ta en vurdering om du kan bruke det, eller om det bær kastes.

 

Din norske spesialbutikk på nett. Vil du ha oss her i morgen, bruk oss i dag!