Acme Hundefløyte No. 212

Legg i ønskelisten
Pris
Fra kr 145,00
Acme Hundefløyte No. 212

ACME hundefløyte nr. 212 Pro-Trialer – De profesjonelles valg

Hundefløyten med medium Pitch. Dette er en allrounder blant hundefløytene med et lydbilde godt innenfor den menneskelige hørselen.  Denne spesielle fløyten holder frekvensen uansett hvor høyt du blåser. Hunden din vil alltid vite at det er deres fløyte. Den er har en passende solid tone for alle typer hunder.

Fløyten er spesielt god over avstand og fungerer veldig bra til raser som pointere, settere, retrievere, labradorer og de fleste terrier.

SKU
Acme-212
På lager

ACME 212 Pro-Trialer er mindre forvirrende for hunden din, spesielt over lengre avstand eller hvis du blåser ekstra hardt hvis hunden din er ulydig eller går ut av kurs. En utmerket fløyte for hunder som er vanskelige å trene eller situasjoner med mye kupert terreng/vegetasjon som demper lyden.

Det er garantert identisk tone for fløyter med samme nummer. Fløytene er produsert i plast og fungerer uavhengig av ytre forhold.

  • ACME model: No.212
  • Frekvens: 5.050 Hz
  • Materiale: Plast
  • Lengde: 60 mm
  • Vekt: 7 gram
  • Produsent: ACME, Birmingham, England

ACME-fløyter er laget av plast og frekvensstandardisert. Hver fløyte er merket med et preget tall, som står for en bestemt tone eller frekvens. Fløytesignalene er alltid klare og presise, og triller-lyden (deep triller) med en enkelt høy tone kan ikke overblåses. Munnstykkene til disse hundefløytene er lange nok og har en liten avrundet kant for å bli holdt komfortabelt i munnen.

Skulle du være uheldig miste en fløyte, kan denne enkelt erstattes/byttes ut med en fløyte med samme nummer. Lyden vil forbli nøyaktig den samme.

 

ACME Whistles i Birmingham, England har produsert verdens fineste fløyter siden 1870. De er verdens ledende, ligger i forkant med innovasjon, håndverk og kvalitet.

Din norske spesialbutikk på nett. Vil du ha oss her i morgen, bruk oss i dag!